Teambegeleiding

U ontwikkeld binnenshuis uw eigen software maar de laatste tijd stagneert het allemaal. Dit kan komen doordat er een aantal issues zijn die de rest van de ontwikkeling vertragen, doordat er te veel tijd gaat zitten in het vergaren van de benodigde kennis of dat er wat sturing mist waardoor de prioriteit op de verkeerde punten komen te liggen.

Wegwerken van openstaande punten

Als de software al langer bestaat dan ontstaan er vaak punten die door gebruikers aangemeld worden die niet opgelost worden omdat nieuwe onderdelen voorrang krijgen, nieuwe klanten functionaliteiten vereisen of doordat het niet duidelijk is hoe het probleem verholpen moet worden. Een extra stel handen kan er voor zorgen dat de punten snel benoemd worden en in korte tijd weggewerkt worden.

On-the-job training

De softwareontwikkeling maakt (nog steeds) een snelle groei door. Het is niet altijd mogelijk om de laatste technische kennis in huis te hebben en om de mensen op te leiden is vaak de tijd niet voor. Het inhuren van tijdelijke kennis kan hierin de oplossing bieden om de kennis in huis te halen en specifiek op uw ontwikkelingen toegespitst aan uw ontwikkelaars over te dragen. Zie het als een on-the-job training van uw ontwikkelaars. Minimaal verlies aan productie met een maximaal rendement!

Uw software onder controle

Verkeerde prioriteiten kunnen er voor zorgen dat de complete controle over uw software verloren wordt. Hierdoor moet er vaak software opnieuw geschreven worden omdat er niet in een groter geheel bekeken wordt wat er nodig gaat zijn en kunnen ook niet de juiste beslissingen genomen worden. Een tijdelijke medewerker die uw team kan leiden en begeleiden kan hierin de oplossing zijn. Zo wordt uw ontwikkelproces blijvend gestroomlijnder en wordt het voor u beter inzichtelijk welke wijzigingen er zijn en welke er gaan komen. Daarnaast hebben uw medewerkers een duidelijk doel voor ogen waardoor ze prettiger kunnen werken. Uw werknemers tevreden, u tevreden en uw klanten tevreden.