SmartX HUB® SaaS-gebaseerd bedrijfsplatform beheert de locatie en genereert acties en rapporten over het gebruik van bedrijfsmiddelen in het veld of gebouw, helpt zorginstellingen de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van apparatuur te maximaliseren, operationele risico’s te verminderen, diefstal of misbruik te minimaliseren en onderhoud te beheren om vertraging te minimaliseren.

Over SmartX Hub

SmartX’s Connected Solutions is een one-stop ‘IoT’ Platform dat sensoren, netwerken, analyses en rapporten gebruikt om kritieke middelen die in de gezondheidszorg worden gebruikt slim in te zetten.

IoT laptop
IoT telefoon
Medische operaties

Ziekenhuizen en klinieken (ICU’s) kunnen de locatie van kritieke apparatuur zoals ventilatoren en IV-pompen niet altijd snel en efficiënt identificeren en volgen.

Smartx Hub
Infecties

Besmettelijke ziektebestrijding is een groot probleem. Er worden geen tijdige waarschuwingen gegeven om te melden wanneer PPP’s gereed zijn voor reiniging. Dit voorkomt de tijdige beschikbaarheid en het gebruik van kritieke assets.

Infecties monitoren
Locatie en veiligheid van het personeel

Zonder de locatie, beweging en interacties van patiënten, personeel en kritische operatiekamers (OR) of ICT-middelen te kennen, wordt procesverbetering en beheersing van ziekten onnodig vertraagd.

Tracing cycsteem