Medillox

DATAXXS heeft voor medische toepassingen betreffende  tracking en tracing binnen de    sterilisatie, OK en poli-afdelingen  het software pakket MEDILLOX ontwikkeld.

Het softwarepakket MEDILLOX is onderdeel van hét instrumentmanagementsysteem voor uw centrale sterilisatie afdeling. MEDILLOX dekt nagenoeg alle wensen voor instrumentbeheer af.

Vanwege de modulaire opbouw van MEDILLOX kunt u de gewenste werkwijze zelf inrichten! Het is eenvoudig in te stellen en te bedienen, ook wel een eenvoudig programma die voor de gebruiker naar wens kan worden ingericht.

Het systeem is flexibel voor eventuele aanpassingen en het biedt een snelle en praktische ondersteuning voor uw support. Met DATAXXS heeft u de juiste partner voor uw instrumentbeheer en sterilisatie logistiek gevonden.

Middels MEDILLOX kunt u het hele proces volgen. Het volgen van het vrijgeven en distribueren van instrumenten en desgewenst overige operatiemiddelen.

Daarnaast bestaat in onze software de validatie mogelijkheid en biedt het de directe koppelingsmogelijkheden met o.a. RFID- en Barcodesystemen.